Tuinontwerp

Tuinontwerpen

Een goed doordacht plan vormt de basis van een tuinontwerp dat helemaal naar uw wens is. De vormgeving, de keuze van de harde materialen en de beplanting zijn daarbij de belangrijkste aandachtspunten. Zo ontstaat een tijdloze tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

Het is mijn passie stijlvolle tuinen te ontwerpen, waarbij een eigentijdse vormgeving en een uitgekiend beplantingsplan voorop staan. Graag werk ik samen met tuinontwerpster Karin van den Hoven. Wij ontwerpen stijlvolle, eigentijdse tuinontwerpen waarin volop ruimte is voor een mooie beplanting.

Onze tuinen kenmerken zich door grote vlakken en rechte lijnen. Dit zorgt voor eenvoud, rust en een optimale ruimtebeleving.

Met asymmetrie, een uitgekiende beplanting en water creëren we contrast en dynamiek en voorkomen we dat de tuin te ‘koel’ wordt.

Karin's website: www.karinvandenhoven.nl

Tijdens een eerste gesprek bespreken we wat de wensen zijn, welke stijl u kiest en wat de belangrijkste tuinonderdelen zijn. Eerst maken we het ontwerp, hierbij kijken we vooral naar een goede vlakverdeling. Huis en tuin worden een geheel, de buitenruimte een plek waar u zich prettig voelt. Daarbij vinden wij het essentieel dat er voldoende ruimte is voor groen.

Na de bespreking van het ontwerp volgen eventuele aanpassingen en het beplantingsplan.

Graag werken we samen met een gerenommeerd hoveniersbedrijf, wij maken tuinen door het hele land.

Beplantingsplannen

Uw tuin komt pas tot leven met een fraaie beplanting.  Het liefst ontwerp ik een beplanting die het hele jaar door interessant is. Vaste plantenborders en kleurgebruik in de tuin zijn mijn specialiteit.

Het is ook mogelijk een beplantingsplan te laten maken voor een bestaande tuin.

Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact op via modeste@modesteherwig.eu of via 035 6037489.