Tuinontwerp

Planten maken de tuin

Een goed doordacht plan vormt de basis van een tuinontwerp dat helemaal naar wens is. De vormgeving, de keuze van de harde materialen en wat mij betreft zeker ook de beplanting zijn daarbij de belangrijkste aandachtspunten. Zo ontstaat een tijdloze tuin om jarenlang van te genieten.

Voor het maken van een compleet tuinontwerp op maat werk ik samen met Ir. Martijn Tillema, landschapsarchitect BNT. Martijn maakt het tuinontwerp, als dit helemaal naar wens is, maak ik een passend beplantingsplan. Je leest er alles over op onze website: herwigtillema.nl. Daarnaast werk ik samen met Donders! & van der Heiden, Erwin Stam Tuinstudio en Buro Buiten.

De liefde voor planten en tuinen heb ik van kinds af aan meegekregen! Het vak heb ik geleerd in de tuinen van mijn vader Rob Herwig (Lunteren), waar ik 8 jaar heb gewerkt. Inmiddels heb ik honderden beplantingsplannen gemaakt.

Beplantingsplan op maat:

*Is het ontwerp van de tuin al geregeld? Dan kan ik een beplantingsplan op maat voor je verzorgen. Hierbij kies ik planten die zich thuis zullen voelen in de tuin, ook let ik extra op kleurgebruik en opeenvolgende bloei. Je ontvangt een beplantingsplan op maat, compleet met digitaal plantenboekje, bloeischema en bestellijst. Vraag een vrijblijvende offerte op via modeste@modesteherwig.eu

*Voorbeelden van beplanting zie je onderaan de pagina. Hier zie je nog meer voorbeelden van gerealiseerde borders.

SAMEN MOOIE TUINEN MAKEN

Graag werk ik  samen met de volgende tuinarchitecten en hoveniers, waarbij ik het beplantingsplan voor mijn rekening neem en dit op maat aanlever:

-Donders! & van der Heiden. Ontwerpers van tijdloze, stijlvolle tuinen. www.denkersintuinen.nl

-Erwin Stam Tuinstudio. Tijdloze en stijlvolle tuinen, publieke projecten. www.erwinstam-tuinstudio.com

-Buro BEUK. Stedenbouw en landschap, openbaar groen. www.burobeuk.nl

-Buro Buiten. Exclusieve tuinen, ontwerp & realisatie. https://burobuiten.nl/

-Kroeze Hoveniers, vakkundig hoveniersbedrijf. www.kroezehoveniers.nl

-Barten Exclusieve Tuinen, specialist in tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. www.bartentuinen.nl